2024. OKTÓBER 12. SZOMBAT - GYIMESKÖZÉPLOK

ÉDESANYÁM, ÉRINTSD MEG A LELKEM!

Édesanyám, érintsd meg a lelkem!

Egy lány életében meghatározó szerepe van az édesanyának. Az, hogy felnőttként milyen nő, feleség és édesanya válik majd belőle, az nagymértékben ettől függ. Ezért nem mindegy az, hogy miként vagyunk jelen a lányaink életében: mit kapnak és mit látnak tőlünk.

Milyen a jó anya-lánya kapcsolat? Milyen örökséget szeretnénk nekik továbbadni? Mi az, amit mindenképpen szeretnénk elkerülni? Hogyan gyógyulhat, épülhet a kapcsolatunk? Miként érinthetjük meg a lányaink lelkét? – ilyen és ehhez hasonló kérdések kerülnek majd terítékre a lelkinapon, ahol a résztvevő anya-lánya párosoknak lehetőségük lesz arra is, hogy minőségi időt töltsenek kettesben, építve ezáltal a kapcsolatukat.

„Drága kislányom!
Ha csak egy dolgot adhatnék neked az életben, azt kívánnám,
hogy az én szemeimen keresztül lásd magad.
Csak így láthatnád igazán, mennyire különleges vagy nekem.”
(Egy édesanya leveléből)

Mire számíthattok?

Egy meghitt hangulatú együttlétre a lányoddal – édesanyák és kislányaik társaságában – a festői Gyimes-völgyében. Bátorításra, buzdításra, hogy elég jó édesanya vagy, és hogy Isten nagyon fontos szerepet szánt neked a lányod/lányaid életében. Más édesanyák őszinte megosztásaira, tanúságtételekre. Játékos együttlétre. Egy befogadó közösségre. Közös imádságra.

Olyan édesanya-lánya párosok jelentkezését várjuk, akiknél a lányok már elmúltak 8 évesek, de nem idősebbek 12 évesnél.

Ha két hasonló korú lányod van, csak az egyikket hívd el a lelkinapra, azért, hogy osztatlan figyelemmel szánhass rá valóban minőségi időt. A lelkinapot egy későbbi időpontban szeretnénk újra megszervezni, így lesz lehetőségetek a részvételre.

A lelkinap programja

Idő

Cím

Előadók

Kertész Tibor és Marika

Családpásztor Evangelizációs Szolgálat

Kertész Marika

Családpásztor Evangelizációs Szolgálat

Damó Beáta

pedagógus - Kézdivásárhely

Balázs Marika

pedagógus - Gyimesközéplok

Tuzson Erika Tünde

pedagógus, táncoktató - Kézdivásárhely

Balázs Marika

pedagógus, Gyimesközéplok

Ft. Málnási Demeter

plébános - Gyimesközéplok

Áraink

RÉSZVÉTELI DÍJ

150 LEJ /
ANYA-LÁNYA PÁR

Ez az összeg nem tartalmazza az ebéd árát, amely 35 lejbe kerül egy személynek és a helyszínen kell majd kifizetni.

Szeretettel várunk minden édesanyát a lányukkal együtt, de a regisztrációnál előnyt élveznek a Gyimes-völgyi édesanyák és lányaik.

Jelentkezni 2024. október 6-ig lehet. Csak azoknak a jelentkezését tudjuk figyelembe venni, akik a részvételi díjat (150 lej) október 7-e, 12 óráig átutalják a bankszámlánkra.

Számlaadatataink: 

RO94BTRLRONCRT0CK3345201

Bankszámlatulajdonos:

KERTÉSZ M. ÎNTREPRINDERE FAMILIALĂ (CUI:47508731)

A díj be nem fizetése nem minősül a részvételi szándék lemondásának, ezért kérjük, hogy azt is jelezzétek, ha regisztráltatok, de nem tudtok a lelkinapon részt venni. Lemondást kizárólag írásban fogadunk el október 7-e, hétfő estig a következő email címen: office@csaladpasztor.com

Október 7-e után a befizetett díjat már nem áll módunkban visszafizetni!

ITT REGISZTRÁLHATTOK...

… vagy bejelenthettek más anya-lánya párokat is.

Gyakran Feltett Kérdések

2024. október 12-én, szombaton a gyimesközéploki Központi Kultúrházban, a római katolikus templommal szemben.

Édesanyákat és lányukat, akik már betöltötték a 8. életévüket, de még nincsenek 12 évesek. Ha két hasonló korú lányod van, kérjük, hogy ezúttal csak az egyiket hívd meg a lelkinapunkra. Egy későbbi időpontban szeretnék újra megszervezni az eseményt, így lesz lehetőség az ismétlésre.

Igen, az elmúlt években szerveztünk már anya-lánya lelkinapot serdülőkorú, illetve fiatal felnőtt lányoknak és édesanyjuknak.

A Családpásztor Evangelizációs Szolgálat által szervezett rendezvényen való részvétel díja 150 lej / anya-lánya pár. Ez az összeg nem tartalmazza az étkezés költségeit. Az egyik helyi vendéglőben felszolgált ebédet a helyszínen lehet igényelni és fizetni.

Ha szeretnétek regisztrálni a lelkinapra, először a regisztrációs űrlapot kell kitöltenetek. Regisztráció közben, kérünk, ellenőrizzetek le minden magadott adatot, különösen az e-mail címet, mert csak így tudtok a legkönnyebben kapcsolatban maradni a szervezőkkel. Kérjük, hogy a fizetési határidőt tartsátok be!

A többi résztvevő adatait nem adhatjuk meg az érdeklődőnek. Ajánljuk, hogy kövessétek a Facebook-eseményt, ahol általában a résztvevők bejelölik magukat.

SZOLGÁLATUNK

MÉDIA

BLOG

HASZNOS LINKEK

KAPCSOLAT

Cím

Kézdivásárhely, 525400

Telefon:

Email:

2022 © Családpásztor Evangelizációs Szolgálat