RENDSZERES HAVI TÁMOGATÓKAT KERESÜNK

Ha teheted, támogasd

a Családpásztor Evangelizációs Szolgálatot

A Családpásztor Evangelizációs Szolgálat  elindítása saját forrásokból és adományokból történt. 
2022. december végéig mindketten a Gyulafehérvári Főegyházmegye családpasztorációs irodájának főállású munkatársai voltunk, 2023-tól a saját alapítású evangelizációs szolgálatunkban folytatjuk az elkezdett munkát a családokért.

Tudatos „vízre lépés” ez, a Szentlélek indíttatásának engedve. Hisszük, hogy Isten, aki minket meghívott erre a szolgálatra, hűséges, és „ezerízig megtartja a szövetséget, s az irgalmasságot azokkal szemben, akik szeretik Őt” (MTörv 7,9). Hisszük, hogy számíthatunk az Ő, és a Rá figyelő, jószándékú emberek segítségére.

Az egyik legbiztosabb alapnak annak a közösségnek a támogatását látjuk,  amely naponta követi a „Reggeli csendesség” immár harmadik éve rendszeresen megjelenő elmélkedéseit, illetve a buzdító, bátorító üzeneteinket.

A 2023-as év végén létrehoztuk a Családpásztor Egyesületet, amely jogi személyként a Családpásztor Evangelizációs Szolgálatot működteti és fenntartja.

EGY-EGY KISEBB TÁMOGATÁS IS SOKAT SEGÍT, HA AZT RENDSZERESEN ÉS SOKAT MEGTESZIK. KÉRÜNK, HA TEHETITEK, TÁMOGASSÁTOK A SZOLGÁLATUNKAT!

Másfél éves fennállásunk óta látjuk, hogy a Családpásztor Evangelizációs Szolgálat médiamissziója a munkaidőnk több mint felét teszi ki, emellett számolnunk kell a fenntartási költségekkel is. Ezeket a kiadásokat a továbbiakban is rendszeres havi támogatásokból tudnánk fedezni. A jelenlegi állás szerint a médiamissziónk kiadásai havi 8500 lejre (kb. 1700 EUR) tehetők. Ennek az összegnek  a 73 százalékával már rendelkezünk rendszeres havi támogatások formájában. Az alábbi kördiagram a pillanatnyi helyzetet mutatja. 

Hálásan köszönjük mindenkinek az eddigi támogatást, a rendszeres adományokat!

KÉRÜNK, HA TEHETED, LÉGY TE IS RENDSZERES HAVI TÁMOGATÓNK!

Amennyiben ezt megtennéd, és legalább egy évre vállalnád a rendszeres havi támogatásunkat, kérünk ezt jelezd nekünk az office@csaladpasztor.com e-mail címen, vagy a +40 748 663 201-es telefonszámon.

Köszönjük,

Kertész Tibor és Marika

BANKI ÚTON:

KERTESZ TIBOR-BERNAT

RO27RNCB0127007526760003 (RON) – (IBAN-formátum)

SWIFT/BIC: RNCBROBU – BCR COVASNA TG.SECUIESC

(A közlemény rovatba írd be „Donatie”, illetve az e-mail címedet is, hogy  adományodért köszönetet mondhassunk)

BANKI ÚTON MAGYARORSZÁGRÓL ILLETVE MÁS EU-S ORSZÁGBÓL:

A fenti számlaszám IBAN formátumú számlaszám. Magyarországról vagy más EU-tagországból Romániába legolcsóbban SEPA (Single Euro Payments Area) utalást érdemes indítani. Ez az Európai Unión belül helyi utalásnak minősül, pl. a forintban átutalt összeget euróban kapjuk meg.

REVOLUT:

00 40 (748) 663 201 (megjegyzésbe beírni: támogatás)

Az applikáción belül  javasoljuk a  rendszeres támogatás beállítását. A közlemény rovatba írd be az e-mail címedet, hogy  adományodért köszönetet mondhassunk.

PAYPAL RENDSZEREN KERESZTÜL A CSALÁDPÁSZTOR EGYESÜLETNEK:

SZOLGÁLATUNK

MÉDIA

BLOG

HASZNOS LINKEK

KAPCSOLAT

Cím

Kézdivásárhely, 525400

Telefon:

Email:

2022 © Családpásztor Evangelizációs Szolgálat