EGY CSAPATBAN ISTENNEL

Küldetésünk

„Hiszen tudom, milyen terveket gondoltam el felőletek – mondja az Úr; ezek a tervek a békére vonatkoznak, nem a pusztulásra, mert reménységgel teli jövőt szánok nektek.” (Jer 19,11)

Istennek minden emberrel, minden házassággal egy nagyszerű, álma, terve van. Mindannyiunk legfőbb feladata, hogy ezt felfedezve együttműködjünk az Úrral ennek megvalósításában. Hiszen Isten országa csak így valósulhat meg ezen a földön.

Ebben szeretnénk segíteni a fiatalokat, a házaspárokat, a családokat, a Szentírás és a Katolikus Egyház házasságra, családi életre vonatkozó igazságainak feltárása, megismertetése által.

WebKép (1500 × 1000) 002
WebKép (1500 × 1000) 003

Életre szóló, szilárd és tartós életszövetségek, házasságok csak a krisztusi igazságokra alapozva születhetnek meg, és állhatnak fenn. Ahogy ezt már Szent Pál apostol is megfogalmazta a korintusiaknak címzett első levelében: “A lerakott alapon kívül, amely Jézus Krisztus, mást senki nem rakhat.”  1 Kor 3,11

Ennek alapján fontosnak tartjuk azt is, hogy szolgálatunk által a fiatalokat és a házaspárokat támogassuk abban, hogy külön-külön és együtt is szorosabb kapcsolatot építsenek ki és ápoljanak az Élet Urával, Jézus Krisztussal, és hogy általa megtapasztalják az Atya szeretetét, és a Szentlélek életeket, kapcsolatokat megváltoztató, újjáteremtő erejét.

Ugyanakkor segítséget akarunk nyújtani a kiskamaszok és a fiatalok nemi identitásának kialakuláshoz, illetve a tudatos családtervezéshez is, illetve növelni szeretnénk bennük a hitet a boldog családi életet illetően.

Mindezek megvalósulásához elengedhetetlennek tartjuk a rendszeres imádságot és közbenjárást.

WebKép (1500 × 1000) 004
WebKép (1500 × 1000) 005

SZOLGÁLATUNK

MÉDIA

BLOG

HASZNOS LINKEK

KAPCSOLAT

Cím

Kézdivásárhely, 525400

Telefon:

Email:

2022 © Családpásztor Evangelizációs Szolgálat