EGY CSAPATBAN ISTENNEL

Céljaink

Találkozás Istennel

A szentháromságos egy Istennel való személyes találkozás elősegítése: segíteni a fiatalokat és házaspárokat abban, hogy a mennyei Atya szeretetét, Jézus megváltói munkáját, és a Szentlélek erejét megtapasztalhassák a saját életükben, és ezáltal bátor, tanúságtevő keresztény életet élhessenek. 

Igazságban járni

A Szentírás és a katolikus egyház házasságra és családra vonatkozó igazságainak megismertetése, hirdetése és életre váltása.

Családi kapcsolatok erősítése

Családi kapcsolatok (házastársi, szülő-gyerek, testvérkapcsolatok…) erősítése különböző rendezvények szervezése által.

Segítségnyújtás kiskamaszoknak

Segítségnyújtás kiskamasz lányoknak a Ciklus-show® foglalkozás által, hogy megértsék saját testük működésének csodálatos voltát és megismerjék a női termékenység testi folyamatait.

Interaktív felvilágosító foglalkozás kiskamasz fiúknak, hogy a Titkos küldetés® interaktív foglalkozás során megérthessék saját testük működését, illetve válaszokat kapjanak az emberi élet keletkezése, a serdülőkor testi, lelki változásai kapcsán megfogalmazott kérdéseikre.

Házasságra, családi életre való felkészítés

Segítségnyújtás fiataloknak a párkapcsolatuk keresztény értékrend szerinti megéléséhez, illetve a családi életre való felkészüléshez, a tudatos családtervezéshez.

Médiamisszió

Útmutatást, reményt, vigasztalást adni a mindennapok megéléséhez.

SZOLGÁLATUNK

MÉDIA

BLOG

HASZNOS LINKEK

KAPCSOLAT

Cím

Kézdivásárhely, 525400

Telefon:

Email:

2022 © Családpásztor Evangelizációs Szolgálat