EGY CSAPATBAN ISTENNEL

Hírt adunk magunkról

2023.02.05

HÁZASPÁROK NAPJA CSÍKBÁNKFALVÁN

Kapcsolatokat gazdagító, házasságerősítő rendezvényen vettünk részt február 5-én, a Családpásztor Evangelizációs Szolgálat képviseletében. Vasárnap délután a csíkszentgyörgyi házaspárok csoportja a helyi római katolikus plébániával együtt szervezte meg a Házaspárok napját a közelgő Házasság hete alkalmából. Az eseményen 35 házaspár vett részt.
A program szentmisével kezdődött, majd a szintén helyi kezdeményezésként létrejött „Házaspárok útját” járták végig a résztvevők. Az esemény a csíkbánkfalvi kultúrotthonnak az erre az alkalomra előkészített és feldíszített nagytermében folytatódott ünnepi ebéddel és a pároknak előkészített gyakorlatokkal.
Az idei Házasság hete mottója kapcsán tartottunk gondolatébresztő előadást, és arról is beszéltünk, hogy hogyan éltük meg házasságunk mélypontjait Isten szeretetébe kapaszkodva. A Házaspárok napja szentségimádással ért véget.
Megható volt látni azt, ahogy néhány lelkes házaspár munkája és odaszánása nyomán, Isten értékes és mély megtapasztalásokban, ajándékokban részesít egy közösséget. Köszönjük a meghívást, a szervezők vendégszeretetét és figyelmességét!

2023.02.04

ISTEN SZERETETÉBE KAPASZKODVA

A Családpásztor Evangelizációs Szolgálat február 4-én, szombaton szervezte meg első önálló, házaspároknak szóló lelki programját a csíksomlyói Jakab Antal Házban. A Házasság hetét előkészítő lelkinapon 66 házaspár vett részt, akik a gondolatébresztő előadás és a tanúságtételek után arról beszélgettek, hogy hogyan tudnak Istenbe és egymásba kapaszkodni akkor, amikor nehézségek, megpróbáltatások jönnek, és miként gazdagítja Isten ezáltal a házastársi kapcsolatukat.

2022.12.24

ELÉRHETŐ A CSALÁDPÁSZTOR ÚJ HONLAPJA

A Családpásztor Evangelizációs Szolgálat október 10-én jelentkezett be először a Facebookon, és alig két hónap alatt több mint ötezren követék be a Reggeli csendesség elmélkedéseivel, és a naponta közzétett bátorító üzenetekkel jelentkező oldalt.
Sok előkészítő munka és tervezés után végre új honlapunkat is elindíthattuk. Igyekszünk hamarosan több új tartalommal előrukkolni, és reméljük, hogy mindez olvasóink, követőink örömére, lelki épülésére fog szolgálni. A honlap egyes részei még fejlesztés alatt állnak, ezért kisebb módosítások még előfordulhatnak.

SZOLGÁLATUNK

MÉDIA

BLOG

HASZNOS LINKEK

KAPCSOLAT

Cím

Kézdivásárhely, 525400

Telefon:

Email:

2022 © Családpásztor Evangelizációs Szolgálat