2024. MÁJUS 4. - SZÉKELYUDVARHELY, KIS SZENT TERÉZ PLÉBÁNIA

ELÉG JÓ ÉDESANYA

Elég jó édesanya

„Az Úr örömét találja benned!” Iz 62,4

Milyen az elég jó édesanya? Én vajon az vagyok? – Nincs olyan szülő, aki ne tenné fel magának ezeket a kérdéseket.

Az anyaság sok örömöt hoz, de ugyanakkor számos kihívás elé is állít mindnyájunkat. A jóhír az, hogy gyermekeink egészséges fejlődéséhez nem tökéletes szülőre van szükség – az igazság az, hogy ilyen nincs is – hanem inkább olyanra, aki tisztában van azzal, hogy kihez tartozik, mi az igazi identitása.

A sátán azon dolgozik, hogy állandó bűntudatban, önvádban, kétségek között tartson bennünket. Folyton rámutat a hiányosságainkra, tévedéseinkre. Ezzel szemben Isten gyöngéden átkarol, szeret és vezet Szentlelke által, hogy ne csak azt adjuk meg a gyermekeinknek, amit mi szeretnénk, hanem elsősorban azt, amit Ő akar.

„Köszönet nektek, drága édesanyák, köszönet azért, amit a családban jelentetek, és azért, amit az Egyháznak és a világnak adtok.”
(Ferenc pápa - Amoris Laetitia 174)

Mire számíthattok?

Talán már te is átéltél néhány álmatlan éjszakát amiatt gyötrődve, hogy vajon elég jó-e a gyermekeidnek az, amit teszel értük? Nem kellene-e többet, vagy mást adni nekik? Elsősorban a nagy „Ajándékozó” tud neked segíteni ezek eldöntésében, a Teremtő Isten, Aki rád bízta őket.

Mi is próbálunk majd támpontokat adni e lelkinap során az elhangzó tanítás, a tanúságtételek során, de az őszinte beszélgetések, a megosztások, az Isten jelenlétében eltöltött személyes idő és a közös imádság is segítségedre lehet.

Előadók, tanúságtevők

Kézdivásárhely

Áraink

RÉSZVÉTELI DÍJ

60 LEJ / FŐ

Számlaadatataink: 
RO94BTRLRONCRT0CK3345201
Bankszámlatulajdonos:
KERTÉSZ M. ÎNTREPRINDERE FAMILIALĂ (CUI:47508731)
A megjegyzésbe ezt írjátok: „MAJUS 4. + a családnevetek”

FONTOS:
A részvételi díj nem tartalmazza az étkezés költségeit! Egy  kétfogásos ebéd ára kb. 30-35 lej / személy, amit majd a helyszínen kell kifizetni. 

A részvételi díjak átutalási határideje április 26-a, péntek 12:00.  Bejelentkezéseteket csak a banki átutalás után tekintjük véglegesnek! A díj be nem fizetése nem minősül lemondásnak, kérjük mindenképpen jelezzétek, ha nem tudtok a lelkinapon részt venni.

Lemondást kizárólag írásban fogadunk el április 29-e, hétfő estig a következő címen: office@csaladpasztor.com. Ezt követően a befizetett díjakat nem áll módunkban visszafizetni!

Program

Idő

Cím

Előadó, tanúságtevő

Kertész Marika

Családpásztor Evangelizációs Szolgálat

Péter Júlia

Székelyudvarhely

Zsombori Angella

Székelyudvarhely

ITT REGISZTRÁLHATTOK...

… vagy bejelenthettek más édesanyákat is.

Gyakran Feltett Kérdések

2024. május 4-én, szombaton Székelyudvarhelyen, a Kis Szent Teréz Plébánián.

Édesanyákat, vagy akár jövendő édesanyákat is. A lelkinapon nem tudunk gyerekfelügyeletet biztosítani, természetesen a kisbabás édesanyák az apróságokkal együtt jöhetnek.

Csíkszereda irányából a városközpont fele haladva jobbra kell letérni a Forrás utcába. A plébánia címe: Forrás utca 2. szám

A Családpásztor Evangelizációs Szolgálat által szervezett rendezvényen való részvétel díja 60 lej / fő. Ez az összeg nem tartalmazza az étkezés költségeit. Ebédet a helyszínen lehet igényelni.

Regisztrálni április 26-a délig lehet. A regisztrációt csak a díj befizetése után tekintjük véglegesnek!

A díj be nem fizetése nem minősül lemondásnak, kérjük mindenképpen jelezzétek, ha nem tudtok a lelkinapon részt venni.

Lemondást kizárólag írásban fogadunk el április 29-e, hétfő estig a következő címen: office@csaladpasztor.com. Ezt követően a befizetett díjakat nem áll módunkban visszafizetni!

 

Ha szeretnétek regisztrálni a lelkinapra, először a regisztrációs űrlapot kell kitöltenetek. Regisztráció közben, kérünk, ellenőrizzetek le minden magadott adatot, különösen az e-mail címet, mert csak így tudtok a legkönnyebben kapcsolatban maradni a szervezőkkel.

A többi résztvevő adatait nem adhatjuk meg az érdeklődőnek. Ajánljuk, hogy kövessétek a Facebook-eseményt, ahol általában a résztvevők bejelölik magukat.

SZOLGÁLATUNK

MÉDIA

BLOG

HASZNOS LINKEK

KAPCSOLAT

Cím

Kézdivásárhely, 525400

Telefon:

Email:

2022 © Családpásztor Evangelizációs Szolgálat