2023. február 4. - Csíksomlyó, Jakab Antal Ház

SZERETETBE KAPASZKODVA

Házaspárok lelkinapja

„Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.” 1 Jn 4,16.

Isten a szeretetünk forrása és táplálója. Csak általa lehet igazi, pezsgő élet, szerelem és szenvedély a kapcsolatunkban. Csak akkor tudjuk igazán elkötelezetten szeretni egymást a házasságban, ha bevonódunk a Szentháromság szeretetközösségébe. Enélkül nincs igazi hűség, igazi megbocsátás, igazi egység. Halálra van ítélve az a kapcsolat, ahol a felek csak egymásba csimpaszkodnak és mindent egymástól várnak.

 Mi (ki) élteti a ti kapcsolatotokat? Hogyan kapaszkodtok Istenbe és egymásba? Mit tehettek azért, hogy erősebb, szilárdabb legyen az egységetek?  – ezekre a kérdésekre kereshetitek együtt a választ ezen a lelkinapon. Jó lehetőség arra, hogy magatok mögött hagyva a hétköznapok rutinját és pörgését, egymásra figyeljetek, Istennel, egymással és a kapcsolatotokkal foglalkozzatok, olyan élményeket szerezve ezáltal, ami szorosabbá fűzi a kettőtök kapcsolatát.

A rendezvényről

A Házasság hete évről-évre jó lehetőség a házaspárok számára kapcsolatuk erősítésére és elmélyítésére. A Családpásztor Evangelizációs Szolgálat által szervezett lelkinap egyfajta előzetes, tudatosítási lehetőség. Rendezvényünkre szeretettel hívjuk és várjuk a házaspárokat, különösen azokat, akiknek saját településükön nincs lehetőségük bekapcsolódni a Házasság hete programsorozatába.

Előadók, tanúságtevők

Székelyszentkirály

Program

Idő

Cím

Előadó, tanúságtevő

Kertész Tibor és Marika

Kézdivásárhely

György Hunor és Gyopár

Székelyszentkirály

Zsombori Zsolt és Angella

Székelyudvarhely

Tuzson Erika-Tünde

Kézdivásárhely

Kovács Péter plébános

Kézdivásárhely

Áraink

RÉSZVÉTELI DÍJ

75 LEJ / PÁR

Ez az összeg nem tartalmazza az étkezés költségeit!
Ebéd a Jakab Antal Ház recepcióján igényelhető.
A regisztráció módosított határideje január 29-e, vasárnap este.
A január 25-ig bejelentkezett házaspárokat üzenetben értesítjük a részvételi díj befizetésének módjáról. A regisztrációt csak a díj befizetése után tekintjük véglegesnek!

ITT REGISZTRÁLHATTOK...

… vagy bejelenthettek más házaspárokat is.

Gyakran Feltett Kérdések

2023. február 4-én Csíksomlyón, a kegytemplom közelében levő Jakab Antal Házban.

Elsősorban házaspárokat. Igen, kettesben. Akik szeretnék, ha már a Házasság hete előtt szeretnének lélekben is felkészülni a házasságuk megünneplésére. A lelkinapon nem tudunk gyerekfelügyeletet biztosítani, természetesen a kisbabás házaspárok az apróságokkal együtt jöhetnek.

A helyszín a környék egyik legismertebb rendezvényhelyszíne a csíksomlyói kegytemplom közelében. Szükség esetén konkrét tájékoztatást adunk a regisztrált házaspároknak.

A Családpásztor Evangelizációs Szolgálat által szervezett rendezvényen való részvétel díja 75 lej / pár. Ez az összeg nem tartalmazza az étkezés költségeit. Ebédet a Jakab Antal Ház recepcióján lehet igényelni.

Regisztrálni január 20-ig lehet. A regisztrációt csak a díj befizetése után tekintjük véglegesnek!

Ha szeretnétek regisztrálni a lelkinapra, először a regisztrációs űrlapot kell kitöltenetek. Regisztráció közben, kérünk, ellenőrizzetek le minden magadott adatot, különösen az e-mail címet, mert csak így tudtok a legkönnyebben kapcsolatban maradni a szervezőkkel.

A többi résztvevő adatait nem adhatjuk meg az érdeklődőnek. Ajánljuk, hogy kövessétek a Facebook-eseményt, ahol általában a résztvevők bejelölik magukat.

SZOLGÁLATUNK

MÉDIA

BLOG

HASZNOS LINKEK

KAPCSOLAT

Cím

Kézdivásárhely, 525400

Telefon:

Email:

2022 © Családpásztor Evangelizációs Szolgálat