2024. MÁRCIUS 23. - CSÍKSOMLYÓ, JAKAB ANTAL HÁZ

JÉZUSSAL EGYÜTT A SZENVEDÉSBEN

Jézussal együtt a szenvedésben

„Vele együtt szenvedünk, hogy vele együtt meg is dicsőüljünk.” (Róm 8,17)

A szenvedés elutasítása nem újkeletű. Ha tehetnénk, mindannyian elmenekülnénk előle. De ez nem lehetséges. A keresztény élet, a hit útja sosem volt mentes a fájdalomtól, nem sétagalopp, mint ahogy a házasság sem az. Sokszor nehéz, és igen fáradságos. Szenvedünk egymás rossz szokásaitól, bűneitől, valamely családtagunk betegségétől vagy elvesztésétől, a külső körülmények szorításától.

Isten, mivel mindenható, más módját is választhatta volna a világ megváltásásnak. Minden bűnt eltörölhetett volna egy szempillantás alatt, minden szenvedést megszüntethetett volna. De ő mégis a kereszt útját választotta. Feláldozta egyszülött Fiát értünk, ezáltal mutatta meg a szeretetét irántunk.

Nincs Húsvét Nagypéntek nélkül. Nincs megdicsőülés, nincs feltámadás a kereszt, a szenvedés nélkül. A kettő összetartozik. Ha nem vállaljuk fel, ha nem akarjuk végig szenvedni a nagypénteket, nem jutunk el a feltámadásig.
Krisztus ismeri, és velünk együtt átéli a szenvedéseinket. A fájdalom számára is megtapasztalt valóság. Ha engedjük és behívjuk a szenvedéseinkbe, átvezet a házasságunk nehézségein, ha vele együtt szenvedünk, vele együtt meg is dicsőülünk.

Előadás és tanúságtétel

KÉZDIVÁSÁRHELY

Áraink

RÉSZVÉTELI DÍJ

150 LEJ PÁRONKÉNT

Számlaadatataink:
RO94BTRLRONCRT0CK3345201
Bankszámlatulajdonos:
KERTÉSZ M. ÎNTREPRINDERE FAMILIALĂ (CUI:47508731)
A megjegyzésbe ezt írjátok: „MÁRCIUS 23 + CSALADNEVETEK”

FONTOS:
A részvételi díj nem tartalmazza az étkezés költségeit! Egy közeli étkezdéjében lehet kétfogásos ebédet igényelni, ára 32 lej / személy (ha ebédet kértek összesen 105 lejt kell átutalnotok a számlánkra).
A részvételi díjnak, illetve az étkezés költségeinek átutalási határideje április 26-a, péntek 12:00.  Bejelentkezéseteket csak a banki átutalás után tekintjük véglegesnek!

A díj be nem fizetése nem minősül lemondásnak, kérjük mindenképpen jelezzétek, ha nem tudtok a lelkinapon részt venni.

Lemondást kizárólag írásban fogadunk el április 30-a estig a következő email címen: office@csaladpasztor.com. Ezt követően a befizetett díjakat nem áll módunkban visszafizetni!

Program

Idő

Cím

Előadó, tanúságtevő

Kertész Tibor és Marika

Családpásztor Evangelizációs Szolgálat (Kézdivásárhely)

Kristály József és Katalin

Csíkszentdomokos

Kelemen Gábor és Beáta

Csíkszereda

Kertész Tibor és Marika

Családpásztor Evangelizációs Szolgálat

Ft. László Rezső

csíkcsicsói plébános

ITT REGISZTRÁLHATTOK...

… vagy bejelenthettek más házaspárokat is.

Gyakran Feltett Kérdések

2024. március 23-án, szombaton Csíksomlyón, a Jakab Antal Házban.

Elsősorban házaspárokat. Igen, kettesben. A lelkinapon nem tudunk gyerekfelügyeletet biztosítani, természetesen a kisbabás házaspárok az apróságokkal együtt jöhetnek.

A helyszín a környék egyik legismertebb rendezvényhelyszíne a csíksomlyói kegytemplom közelében. Szükség esetén konkrét tájékoztatást adunk a regisztrált házaspároknak.

A Családpásztor Evangelizációs Szolgálat által szervezett rendezvényen való részvétel díja 150 lej / pár. Ez az összeg nem tartalmazza az étkezés költségeit. Ebédet a helyszínen lehet igényelni és fizetni.

A részvételi díjnak, illetve az étkezés költségeinek átutalási határideje március 15-e, péntek. Bejelentkezéseteket csak a banki átutalás után tekintjük véglegesnek! A díj be nem fizetése nem minősül lemondásnak, kérjük minden esetben jelezzétek, ha regisztráltatok, de nem tudtok a lelkinapon részt venni.

Lemondást kizárólag írásban fogadunk el március 19-e estig a következő email címen: office@csaladpasztor.com. Ezt követően a befizetett díjakat nem áll módunkban visszafizetni!

Ha szeretnétek regisztrálni a lelkinapra, először a regisztrációs űrlapot kell kitöltenetek. Regisztráció közben, kérünk, ellenőrizzetek le minden magadott adatot, különösen az e-mail címet, mert csak így tudtok a legkönnyebben kapcsolatban maradni a szervezőkkel. Kérjük, hogy a fizetési határidőt tartsátok be!

A többi résztvevő adatait nem adhatjuk meg az érdeklődőnek. Ajánljuk, hogy kövessétek a Facebook-eseményt, ahol általában a résztvevők bejelölik magukat.

SZOLGÁLATUNK

MÉDIA

BLOG

HASZNOS LINKEK

KAPCSOLAT

Cím

Kézdivásárhely, 525400

Telefon:

Email:

2022 © Családpásztor Evangelizációs Szolgálat